SVALKAR VINDEN VÄRMER SOLEN

Morgon på arbetsmuseet, sen åkte vi rallybil till skolan och Adam körde för typ sjätte gången in i en bil..
Sen en lektion och vidare till nästa skola för att göra ett prov i matte c, gick inte jättebra så kysser mitt mvg hejdå!

Nu är det temys och chill hela kvällen!


KÄNNER DU LYCKAN BAKOM SORGEN?

Tillbaka på måndag efter en mysig helg!


CURL ME UP BESIDE YOU AND LET ME HEAR YOU TROUGH THE HEATPh: mysig bild från gårdagen

Haft en jättemysig lördag plankstek, lite film och massa mys!
Nu sitter jag här ensam, borde ta tag i matten som jag prov i på tisdag.. men orkar inte riktigt. känner inte för det verkligen!  Så sitter och försöker uppdatera mig phone lite men den vill inte riktigt, den krånglar bara!
Får se hur jag löser det här, sen är det träning!


TODAY I AM A SMALL BLUE THING, MADE OF GLASPh: Jag och Rebeccas fina kisse från förra veckan.

Har klarat av ett danspass och lite styrka, duschat och käkat. fiskwook blev det ikväll, helt okej!
Nu ska jag ta mig mot Rebecca för en fin myskväll!
Ha en bra kväll!

IT'S THE WRONG TIME TO BE THINKING OF YOU

Blev en spontan utgång igår men tog det väldigt lungt. Så orkade upp till halva skolan i alla fall och gjorde ett prov och gick på en mattelektion. Nu har jag gjort en laxsallad och ser scrubs! Ska ta och lägga mig i badet med en inpackning snart, vardagslyx!


YES I'M FINE NOW,THANKS FOR ASKINGph: arkivet

började med en bra morgon, fin snöö och solen sken. efter första lektionen sket det sig! otroligt seg dag, missa bussen och jobbiga detaljer helt enkelt. Men snart blir det ett härligt step pass i alla fall! alltid lika roligt med nya pass!

JAG KAN INTE SE MIN SPEGELBILD I VATTNETph: somras

vad jag har tråkigt just nu och kan absolut inte hitta något att göra, vädret är skitråkigt och det har snöat så blir ingen löprunda. Så blir ett träningspass ikväll istället, sitter och väntar på lite käk fast är inte speciellt hungrig.

Saknar värme, ska bli skönt att komma bort härifrån

ONE WAY OR ANOTHER I'M FIND YOU

Hade en jättemysig kväll igår, bio och mys. Upp skapligt idag men missa träningspasset ändå, så nu har jag pluggat lite och satt ihop en ny spotifylista med bra löparlåtar! Ska ge mig ut snart i det kalla vädret och testa den på vanliga rundan!


AND THEN I SEE YOUR TRUE COLORSBokad resa till Egypten med två underbara tjejer, Emma och Frida 8 februrai, kommer bli så härligt!!


TWO WRONGS DOESN'T MAKE IT RIGHT

Första praktikdagen efter lovet, gick snabbt och kul. Nu har jag precis varit ute och sprungit, kändes bra idag och benen är redan helt svaga så kommer va ont imorgon!


AND THEN YOU GO AND SPOIL IT ALL

Var i Linköping hos Sofia i lördags, mamsen var lite badass och fullföljde hennes present hon fick av mig när hon fyllde 50, gadda sig! Btw har Sofia världens sötaste lillasyster!


RSS 2.0