IT WOULD HAVE BEEN NO TRACE

Ska snart gå mot skolan, Kom på att jag inte börja förrän halv nio.. Så jag sitter och chillar lite, två lektioner först, sen är det feting matteprov, slutprov i matte c, ska bli så skönt att det är över!


BECAUSE THAT'S THE WAY YOU DO IT


sluta med en bra kväll igår, mitt sällskap gick hem vid ett. Men jag träffa några i garderoben precis när vi skulle gå så sluta med att jag stanna och dansa hela kvällen!
Nu ska jag gå och hämta lite spicy hot mat, sen kommer fina rebecca hit så ska vi till Ida och sen vidare ut idag igen!


BE SURE BEFORE YOU CLOSE THAT DOORNu är jag färdig, väntar in lite tjejer som kommer hit och dricker lite innana vi går ut till afterskipuls!WHATEVER IT'LL TAKE, I'LL SACRIFICE ITIgår ringde jag hit Ida, vi tog några glas vin och satt och prata, riktigt mysigt.
Idag ringde min bror halv nio och fråga om han skulle komma. Så det var bara ta sig upp, göra kaffe och sätta sig med matten. vi satt i tre timmar så känner mig ganska duktig nu. Har även suttit en timme och skrivit på min UF uppsats, första utkastet ska in nästa fredag, 5-10 sidor om konflikter och ledarskap.
har egentligen ett prov och ett tal och plugga till också men orkar inte riktigt idag. Ska nog ut på en långpromenad med mamma senare, när hon slutat. skönt väder idag med!
Ikväll kommer lite tjejer hit, så är det utgång. Va väldigt länge sen för min del så ska bli roligt faktiskt!


I'M SCARED FOR THIS EMOTION, FOR YEARS I'VE BEEN HOLDING IT DOWN

Bra lov än så länge, yxbacken, kvarsebo, kvalitetstid med fina vänner osv.
Igår blev det bio sen mysiga frågespel på en filt, lite cider och öl, massa ljus och bra sällskap hela natten!

Idag har jag varit ute på promenad med Ida i en och en halv timme, käka lite och pluggat matte ochskrivit klart en psykologianalys. Nu sitter jag i morgonrocken efter en lång dusch, laddat ner filmer och bereder mig på en myskväll, funderar på att gå ner till hemköp och köpa en stor godispåse!


MAKING ME SHINE BRIGHT

Mysiga dagar, igår åkte jag ut till landsbygden och sov kvar där, så idag har vi pulsat väldigt länge i snön med två fina hundar, sett film och chillat hela dagen. Nu sitter jag hos Rebecca med ida också, lite vin och mys men inte för min del, kör bil ikväll! Blir bara apelsiner!

Fina vovsingar!


EGYPTEN I BILDER

Vi hade en underbar vecka där nere, tråkigt nog var det disigt nästan varje dag så solen tog inte riktigt så bra, men varmt va det iaf! Har i kort solat, njutit, druckit goda drinkar, umgåtts och snorklat, 20 meter från hundratals hammarhajjar, var riktigt fränt dock är jag så sjukt rädd för hajjar, men dykarna vet ju vad dom gör! Låter lite bilder tala:

'
JUST WHEN YOU THINK IT'S OVER, YOU'R HIT WITH A BRAND NEW START

Har sytt 8 väskor och i stort sätt packat klart! Skulle ha checkat av ett träningspass vid halv åtta men känner nu att jag inte hinner och inte alls känner för det, har sjukt ont i huvudet, fryser ena stunden och får typ värmevallningar nästa så ska plugga lite så jag slipper det när jag kommer hem, färga ögon bryna sen gå och lägga mig!

Tog ett bra tag att packa.. Fick rensa några gånger, packa ner 16 toppar först, kanske inte riktigt behövdes.. Men nu går väskan ihop iaf!


YOU COULD BE ATTICTED TO A SURTAIN KIND OF FELLOW


ph: nu

gör packandet lite roligare med sommarkläder!

Vart en lugn helg det här med! Myskväll med Rebecca på fredagen, åkte hem runt 1 och hämta på vägen upp lite nattunderhållning, mysigt. På lördagen låg jag i sängen till typ 3, sen gick jag ner till papsen och stanna där hela kvällen. Skulle ha blivit några drinkar på t3 med bra sällskap men orkade verkligen inte, så blev film hela kvällen. somna skapligt och sov ut idag. Nu håller jag på att packa inför Egypten, åker ju på tisdag med två fina tjejer, Frida och Emma!

Idag ska jag ha duktigdag, sy lite, plugga lite, färga ögonbryna och kanske träna om det hinns med. Träning ligger lågt på priolistan just nu, tar igen det när jag kommer hem igen. Har bättre sätt att fördriva tiden just nu!

FLIES TO ANOTHER LAND, SALES LOVE TO ANOTHER MAN

Tråkig dag i skolan men gick skapligt snabbt iaf. När jag kom hem så styrde jag upp garderoben lite och satte mig och skrev lite på en uppsats. Sen åkte jag och köpte hörlurar och hämta upp mamma. Nu ligger jag bredvid Rebecca som och chillar lite, hon stoppar upp strumpor i näsan på mig.. Ligger och flinar åt mig.. Ikväll blir det taco fruktsallad och mys!


NOW YOU'RE JUST SOMEBODY THAT I USED TO KNOW
Fastnat för en otroligt skön låt som spelas på Lindex hela tiden, har gått och undrat vad den heter. Memorera en textsnutt och hitta den nu!
THE BEST THINGS IN LIFE COME FREE TO US

Lindex hela dagen, riktigt jobbigt att ta sig upp imorse men bara härda ut! Nu är det inte många skoldagar till Egypten, fyra för att vara med exakt!
Ikväll blir ännu en myskväll, men imorgon är det träning som gäller!


Fynda en fin bikini på rean idag också, 100 kr sen 30% på det, så typ 65 ynka kronor!


RSS 2.0