WE'LL NEVER FEEL DOWN ANYMORE

Noel kom in och sov hos mig igår, han gick till jobbet för någon timme sen ungefär. Jag börjar 2 idag så det blev en riktig sovmorgon!


EN MILLIMETER FRÅN BOTTEN, DU FÖRÄNDRADE ALLT 
Senaste dagarna har jag spenderat mycket tid med min fina Noel. Även men vänner såklart.
Jag och Noel planerar en lång resa i Februari, så spännande och roligt ska det bli, vi bara väntar på ett förslag till resan nu sen bokar vi. Asien, Australien, Nya Zeeland och troligtvis USA och budgeten räcker!
 
Nu har jag precis kommit hem från Rebecca, sov där inatt.  Ska laga lite lunch och ta det lungt, har ont i halsen. Senare ikväll ska jag träffa Evelina, ska bli väldigt trevligt eftersom jag inte träffar henne så ofta!
 
Pussar
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I TRY TO REMEMBER BUT MY MIND IS NO LONGER HERE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ph; jag i måndags

 

Nu sitter jag och ska snart dra mig ner mot Lindex, ska bjuda dom på lite kladdkaka. Sen ut till Ingelsta och Hageby för att prata lite med Lindex där. Sen hem och försöka knopa ihop ett cv, längesen jag gjorde det!

 

 


I JUST REALIZE I'M OUT OF LINE

Just nu sitter jag i mitt vardagsrum och leker med vår iPad, ganska skön att skriva på faktiskt!
Väldigt länge sen jag skrev nu, men har jobbat hela sommaren och umgåtts vänner och pojkvän så inte haft mycket tid över. Efter studenten åkte jag till rom med Noel, familjen Sofia och Kalle. Hade det underbart, sen börja jobbvrckorna, 8 veckor på Lindex och puls. Nu är det över, arbetslös, men i januari ska jag ut och resa igen med Noel till Asien och australien, så några månader nu med ströjobb på Lindex och puls.
Har spenderat två dagar ute hos min pojkvän kvarsebo, ganska skönt, nu kommer snart några tjejer hit för lite myskväll!
Förstår inte hur man får in en bild från Ipaden, går inte lägga in riktigt.. Men kommet väl någon dag!

RSS 2.0