ANDAS ANDAS, ALLTING SNURRAR RUNTbra kväll igår, mår väl sådär idag men nu blir det släktmiddag och träning!


CAN YOU BE MY DOCTOR?

Nu ska jag göra lite sallad, snart kommer Marielle hit och sen åker vi vidare till Petter för grillning med härligt folk och sen utgång!


I NOTICED THAT YOU GOT ITJust det, glömde visa den fina väskan pappa köpte åt mig i Turkiet!

NÅGON BORDE BYTA STAD, FÖR NU KOMMER ALLT TILLBAKSgula höga shorts, ginany bikini, Lindex. tips till er som missa H&M:s gula fina, eller är sugen på en rosa.

Åh vilken stressdag, började vid 8 idag på Lindex, efter så jag gick en timme på stan och leta efter något till min fina pappa som fyller år imorgon, hitta även en bikini och ett par shorts. Sen var det teori, hem en snabbis och nu ska jag snart iväg och träna. Är väl hemma halv tio ikväll då är det dags för att flytta in alla saker i mitt rum som är färdigtapeserat.
Längtar till jag får lägga huvudet mot kudden ikväll, eller inatt lär det väl bli..

 

 


WE AS ONE WITHOUT A CARE

Hemma från Holland nu, har haft en underbar vecka hos Petra! festande varje kväll. och nu kör vi igen. grillmys hos oliwia och sen utgång! blir en bra kväll

nu ska jag hitta något och ha på mig, kommer lite bilder imorgon från Holland!

CHASING TROUGH THE SKY, WORLD IS FLASHING BY

God morgon, jag har vaknat upp och är förkyld, jävla helvete eftersom vi åker till Holland på söndag och måste va helt frisk då!! Nu ska jag tacykeln till make-upen sen är det np sen hem förhoppningsvis.DON'T FOR A MINUTE THINK YOU'RE REPLACEBLERSS 2.0