SPREADING MY WINGS, LEARNING HOW TO FLYLång svart kjol Lindex 249:-

ååhh vilken dag! Jag hade dubbel körlektion vid 07.40, vaknar 8 av dem ringer och frågar vart jag är. Så det va ju bara slänga på sig kläder och springa ner. Hann köra en lektion iaf, sen hade jag en halvtimme på mig att ta mig hem, göra mig i ordning och åka till jobbet. ojoj.. men nu är dagen slut iaf och jag kom i tid så det löste sig. Nu ska jag ta tag i lite matlagning och fixa lite.

I THINK I WANNA MARRY YOUsuddig bild på godingen jag fick med mig från Lindex igår!

Jobbat hela veckan men det är underbart när det är ett roligt jobb, nu ska jag till mamsen och grilla lite, tidig uppgång imorgon med 2 körlektioner och heldag på Lindex.

IT COULD HAVE BEEN SOOOO GOOD


Batterierna i kameran är slut, ni får en sketen webbild

Nu ska jag till jobbet, heeela långa veckan jobbar jag. Tur att det är kul!NÄR BROAR TILL TRYGGHETEN BRÄNNS

ush vilken tråkig söndag! jag har spenderat lite tid åt nödvändigheter idag, tvättat typ tre maskiner, lagat 6 olika maträtter så jag slipper tänka på matlåder måndag, tisdag & onsdag. Så nu har jag mat i några dagar. Ikväll träffas tjejerna hos Ida och har massa mys, jag börjar inte förrän 12 imorgon!


JUST TOUCH MY CHEEK BEFORE YOU LEAVE ME
vimmelbild från gårdagen

Haft en bra vecka förutom min stackars pappa som ligger på sjukhuset sen en vecka tillbaka, ush. Hoppas han får komma hem snart!
Holländarna har varit här hela veckan så det har varit full rulle varje dag, i fredags var ja på en barndomskompis student uppe i Örebro, jättetrevligt! kom hem vid halv elva, tar en snabb dusch och vid elva sitter vi på trädgårn. Bra kvällar både fredag och lördag. Nu ska jag sätta mig med lite körteori i solen! :)


IT'S A DEATH ROW PARDON, TWO MINUTES TOO LATE.Idag har jag hängt hos Oliwia, solat och hjälpt henne med lite matte. Nu har jag duschat och ska ta cykeln ner till Resecentrum och möta upp holländarna som kommer. Ikväll blir det Chinarestuarang! :)


SON, HAVE YOU SEEN THE WORLD?usch vilken jävla skitdag jag har. legat och inte gjort ett skit hela dagen, ensam i lägenheten. Nu ska jag pallra mig till mamma och grilla. Får väl se hur kvällen slutar :)

JAG VILL HINNA SÄGA ALLTING INNAN DU SKA GÅsolig dag, härligt! nu ska jag förbi Lindex en snabbis, sen ska jag gå och kolla på alla fina balklädda studenter, bl.a. både min bror och hans flickvän och min syster och hennes pojkvän. Sen kommer Oliwia hit, käkar lite så åker vi vidare till Erika på förfest och vidare ut till Lindö! :)


 

RSS 2.0