SÅ MYCKET KÄRLEK SOM FANNS ATT BARA HÄMTA HEM


OM JAG KUNDE SPOLA TILLBAKAgammal bild, skolan idag va segt, känns som man redan gått en vecka. Nu sitter jag med en kopp te framför sex and the city, väntar på att bli trött.

YOU BETTER WAKE UP, THERE'S THINGS YOU NEED TO KNOW

Hade en bra kväll igår,  började lite stressigt och ramla ner för en trappa. men trevlig förfest med plockmat och bra tjejer. Sen utgång självklart, mindre bra natt och morgon. sluta med att jag blev ännu mer förkyld men ska till skolan ändå imorgon. Har legat i sängen hela dagen idag, endast gått till köket för att hämta mat, thaimat. Nu ska jag sätta på en rulle och försöka bli trött. nödvändigt


LÄNGTAR EFTER NÅGOT SOM KAN RÄDDA MIG

rehab dag verkligen. börja dagen med lång frukost i sängen sen ut på en powerwalk. Nu har jag tagit en lång dusch och väntar på att bli hungrig. Ska åka in mot stan för solning och middag med pappa och bror. Sen tillbaka till mamsen, se hyrfilm och mysa.

Undra hur min helg hade sett ut, egentligen

VILL HA NÅGOT MER ÄN ETT HEJDÅ DAGEN EFTER

En säsong senare, börjar bli trött på att ligga i sängen helt ensam, har städat lite och väntar på en bil till Krokek. Blir 2 dagars recovery sen är det party som gäller lördag kväll!


DONT KNOW HOW TO HANDLE IT

skulle gått till skolan idag men vakna upp fortfarande förkyld och febrig. så ligger hemma idag med, sex and the city maraton. Våra bilder från huset kom ut idag, vi ska sälja och flytta in från Krokek till stan. Ska bli väldigt skönt.

nu ska jag fortsätta med mitt maraton, vill bli frisk så jag kan va med och fira Emma och Oliwia i helgen!


TELL THE DEVIL I SAID HEY

åhh vaknade upp glad idag, svårt att ta in känslan att körkortet är klart. aldrig mer något jävla övningsköra eller teoriplugg, bara ta bilen in nu från mamsen i krokek. ingen jävla buss, sjuk känsla!

Tog bort mitt löshår igår och mitt riktiga hår under är verkligen katastrof.. vet inte riktigt hur jag ska lösa det. men ska åka till apoteket och köpa buntar av b-vitamin och sen vidare till hårvårdsbaren och köpa dundershampoo, balsam och inpackningar. det är väl det man kan göra. aldrig mer kreatinwax, det va fint medans det vara men så ovärt när man ser hur håret blir efter.

Idag firar vi iaf Erika, jag följer nog inte med ut med tanke på hur jag mår, men middag och så med tjejerna är självklart. bjuder på några bilder från rhodos, inte många för det har jag ingen ork till.. sen blir det lite sex and the city!
glada tjejer när vi landar på rhodos


fräsha brudar detta!

AND I'M HANGING ALL MY HOPES ON YOU

har haft en galet bra vecka, rhodos med 11 sjuka tjejer och sen kommer hem och fixar körkortet. så nu kan jag verkligen slappna av. och då börjar självklart skolan. men bara ett år kvar nu!!


ARE WE TO BLIND TO SEE OR DO WE SIMPLY TURN AWAYÅÅHÅHÅHÅHÅH idag åker vi! ska bli så fett nice, jag har precis packat klart och dom skulle hämtat mig för tio min sen så packa verkligen i sista sekund. Somna väl runt halv fem inatt och klockan ringde halv nio så blev inte så mycket sömn, men får väl sova på planet. Sen är det party som gäller, en vecka i sträck!


SKULLE ALDRIG HA TÅLAMOD ATT BLI FÖRSTÅDDvar en sväng på stan med Evelina och Emma. Skulle haft min uppkörning idag, kunde haft körkort NU. skapligt irriterande. Men nu ser jag fram mot resan, på söndag åker vi, 12 underbara tjejer. Har fixat det sista nu, växlat pemgar och allt. La undan en bikiniöverdel på lindex och lite nya trosor men kirrar det imorgon när jag ändå jobbar. det här kommer bli bra!

MITT HJÄRTA ÄR DITT ATT FÖRSTÖRA


IRRITERAD

ååhhåhåhåhåhåh, jävla trafikverk! skulle haft uppkörning i veckan, men nu ringer dom och säger att nej det går inte för han du ska köra upp med är sjuk. Jävla roligt. så nu får jag vänta ett bra tag. jävla rolig dag

JUST CALL ON ME IF YOU GET LONELY

har varit glad hela dagen för jag klara teorin. Efter tio timmars arbetsdag mår jag fortfarande great, blir ett par glas vin ikväll sen jobb imorgon vid 12 :)


COME ON, UNBREAK MY HEART


Rebeccas underbara kissar!
efter jobbet igår tog jag en sväng till Rebecca, hon har varit sjuk länge så tänkte åka och göra henne lite sällskap.

Nu ska jag till jobbet, ser ut att bli en varm dag idag också. jobbar till tre sen är det teori på körskolan som gäller..

I'M GONNA MARRY THE NIGHT, MAKE LOVE UNDER THE STARS


om två veckor jag och elva underbara tjejer till Rhodos, solar och festar loss rejält!


Vilken varm dag! för en gång skull på min lediga dag, har suttit i solen ett tag och pluggat. tog en paus nu för jag svimmar typ snart. kanske blir lite bad idag sen ikväll ska jag ta en trevlig kvällsfika på fräcka med en barndomsvän, lär väl sitta ett par timmar som vanligt, mycket och prata om!


RSS 2.0