I GOT THIS FEELING DEEP IN MY SOUL AND I JUST CAN'T LET GOIdag var en riktigt lång dag, åkte hemifrån vid 7, skolan sen var det cupcakes bak. Jag Oliwia och Louice hemma hos Oliwia. hah dem blev bra. Vi har stor redovisning imorgon i skolan, en kundträff så då bjuder vi på det. hah, även dräkterna kommer va involverade.

Åkte hem och tog en macka och stack ner till träningen direkt, intensivkött. Härligt! Har inte ätit någon riktig mat idag utan bara mackor och sen choklad som det bjöds på på en annan kundträff. Behöver lite riktig mat men orkar nog inte ställa mig och göra det, jordgubbar blir det iaf!HEY NA NA NAÄlskar Kenzas nya armband!


ÅH JAG ÄR SÅ JÄVLA ÖVERLYCKLIG. SPENDERAR SOMMAREN PÅ LINDEX. underbart!


OM DU VORE MER SOM MIGbra helg och nu är det ny vecka igen. Kommer bli apbra vecka, har något kul varje dag och i helgen firar vi mig!

Nu ska jag dra mig mot Lindex, solen skiner så jag tar cykeln!


WOULD IT BE BEAUTIFUL OR JUST A BEUATIFUL DISASTER
jag & oliwia  


bra dag

ROLLED MY HAIR, PUT MY LIPSTICK ON, GET GOINGhärlig bild från en bra dag i somras, jag och Evelina

hej på er, vet att jag suger. Men min kamera har faktiskt gått sönder så det har känts lite onödigt att blogga. I fredags åkte jag ut till mamma i krokek och tog det lungt hela kvällen. Jätteskönt tyckte jag det skulle bli, men när filmen va slut och klockan bara va halv 11 blev jag ganska uttråkad och hade massa energi, så jag gick ner och sprang en halvtimme och lite boxning. Har sjuk träningsvärk fortfarande. Och igår åkte vi upp till mormor och morfar i Örebro, fick en cykel till stan, min blev ju snodd i somras. Sen lite pengar att sätta in på sparkontot.  fyller ju 18 om två veckor. Sen hemma i typ en kvart och vidare till Kneippen, till Lovisa som fyllde 18. Grattis till henne. Hade jättetrevligt och vid halv tolv när dom drog ut så åkte jag ut till Krokek och sov. Nu ska jag snart köra in till stan och träna, så jävla härligt ska det bli.

Vi satt och planera lite helger framöver, vi har massa på gång så jag lever livet just nu. Nästa helg har Lovisa gullunge lokalfest, sen helgen efter det är det dags att fira mig, sen två helger efter det är det Angelica och sen Marielle. Sen drar vi lagom till Holland, jag, Oliwia och Loucie och resten av klassen!


RSS 2.0