LET'S TAKE A JOURNEY

har redan tröttnat lite på skolan, great..

nu är det sista i tvätten iaf, mamma kommer om 3 timmar ungefär och plockar upp mig, då ska jag ut till krokek och packa. Sen kommer min baby och är hos mig tills pappa kommer. Han ska skjutsa oss till arlanda, sen bär det av till Turkiet. kommer bli hur mysigt som helst! <3Härligt!

Vi hörs nästa vecka i slutet av nästa vecka ;)SO PLEASE DON'T STOP THE RAIN

God morgon sunshines. jag hade inga problem med att gå upp imorse, eftersom jag vet att det är min sista skoldag innan jag åker, förlänger mitt sommarlov lite ;)

Här får ni en dagenshörs senareFIND A SOLUTION

Har varit ute efter en klocka till rummet hur länge som helst nu, så i lördags åkte jag och pappa ut till Ingelsta och kolla runt lite och jag hitta en jättefin på Nordic. Så den köpte snälla pappa till mig.Nu sitter jag och väntar på bakad potatis med skagenröra och fläskfilé.HEY, YOU LOOK KIND OF CUTE

Sådär hemma igen. Var i skolan en timme bara, prata lite, fyllde i adresser osv. Jag blev glad,för vi fick ha samma mentor som förra året, Eva. Så det gick enkelt att lämna in ansökan om ledighet. Efter cykla jag och Oliwia ner till stan, och mitt i allt hör vi något som låter som ett skott. Så kollar jag ner och då är det mitt däck som hade spruckit. hah, vi pumpa den imorse och det kom nog in lite för mycket luft. Så nu är jag ute efter en ny cykel, jag lämna min andra på stan olåst och hoppas på att någon tar den. hah, det var ändå en skruttcykel.

Hitta iaf en blus på stan, tyckte den var riktigt fin faktiskt.tänker mig med en svart bustier under


WHO'S GONNA RUN THIS TOWN?

Tänkte dra igång lite smått nu till skolan börjar, har haft en rolig sommar, dock har jag lite otur med vädret. men tjejerna gör allt bra! 
Vakna iaf upp runt 10 och tog en dusch. sen gjorde jag världens frukost med ägg. Satt och kolla på oth ett bra tag. Har gjort mig i ordning nu och ska möta Louice och Oliwia om en halvtimme. Ska lämna in ansökan till ledighet första dagen, våran nya handledare kommer älska mig.. Jag och Jocke åker till Turkiet på onsdag en vecka, ska bli så skönt och komma bort från allt, bara han & jag.
vi hörs senare!

RSS 2.0